Liefhebber zoekt vakantieganger!

Italië is hét land om lief te hebben! Vooruit, fans van Zucchero hebben misschien niet alle platen van Bocelli (vice versa) en ook als het over pastasaus gaat kunnen smaken verschillen. Maar bij het boeken van een vakantie, komt niemand in Italië bedrogen uit.
Van noord tot zuid; de hele Laars biedt de prachtigste plekjes.

Die plekjes kunt u tijdens het Italië Evenement | Smaak van de Winter al een beetje ontdekken. Een groot aantal Italië-liefhebbers met bijzondere accommodaties nodigt u namelijk uit voor een kijkje in hun vakantiewoning en neemt u direct even mee door het gebied. Dat lijkt misschien onmogelijk, op een winterse dag in Voorschoten, maar u zult zien dat u zin krijgt in de Italiaanse lente. Of zomer. Laat u verleiden tot het beste voornemen voor 2024: een heerlijke vakantie of een bijzondere trektocht langs verschillende accommodaties in dit land vol liefhebbers.
Nu al meer weten? Italië-liefhebbers met een accommodatie hebben zich verenigd op Facebook.

De Hollandse winter zat? Kom naar Italië!
Verschillende Italië-liefhebbers met accommodaties in de prachtigste steden en regio’s nodigen u uit voor een onvergetelijke vakantie. Maak nu alvast kennis met de eigenaren, de woningen en de streken. Daarna boekt u meteen het beste voornemen voor 2024. Goeie reis!

Villa Alwin Beach Resort

Casa Biron

Casa Italië

La Coccinella

Agriturismo Poggio Antico

I Magnoni SRL

Agriturismom Anna-Rosa

Liefhebber zoekt vakantieganger!