Evenement info & FAQ

Veelgestelde vragen

Vrijdag 8 december: 15:00 tot 20:00 uur

Zaterdag 9 december: 10:00 tot 20:00 uur

Zondag 10 december: 10:00 tot 17:00 uur

De ticketprijs is €9,95 in de voorverkoop. Tot en met eind september 2023 is er een aantrekkelijke kortingsactie. Koop de tickets met korting hier in de voorverkoop. 

Ja, kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen bij Smaak van de Winter.

Dit staat vermeld op het ticket. Er zijn tickets die enkel geldig zijn op een specifieke dag en er zijn flexibele tickets, deze kunnen worden gebruikt op een dag naar keuze. 

Parkeertickets zijn via onze webshop te bestellen. Controleer voor de zekerheid of u reserveert voor de juiste datum. Rechtsonder de toegangstickets ziet u de knop "Volgende". U kunt hierop klikken zonder opnieuw een toegangsticket te kiezen. Hierna krijgt u de keuze om een parkeerticket af te nemen. Zo kunt u alsnog een parkeerticket kopen.

Parkeren kan op het eigen parkeerterrein van het kasteel, deze bevind zich aan het einde van de oprijlaan rechts.
Op dit parkeerterrein geldt de verplichting tot betaald parkeren. Met de aanschaf van een parkeerticket draag je bij aan de instandhouding van het landgoed. Parkeertickets zijn alleen te verkrijgen in de voorverkoop via onze ticketshop. Er zijn een beperkt aantal parkeertickets per dag beschikbaar. 

Het tijdslot waarvoor u reserveert is de aankomsttijd. Wij verzoeken u vriendelijk het tijdslot te volgen in verband met het aantal parkeerplaatsen. Zit uw gewenste tijd er niet meer tussen? Dan betekent dit dat alle parkeerplaatsen op dat moment bezet zijn.

Het wordt geadviseerd om ruim voldoende contant geld mee te nemen naar het evenement. Veel standhouders maken ook gebruik van een mobiele pinautomaat maar zijn sterk afhankelijk van de verbinding. 

Ja, op de meeste plaatsen is het evenement rolstoelvriendelijk. Wel dient er rekening mee gehouden te worden dat sommige tentvloeren een drempel kunnen hebben. Deze drempels zijn zeker 15 centimeter hoog. Tevens zijn er een aantal grindpaden, deze zijn zoveel mogelijk bedekt met houten vlonders. 

Nee, er zijn geen rolstoelen aanwezig op het evenement. Mocht je een rolstoel nodig hebben dien je deze zelf mee te nemen. 

Ja, er zijn voldoende toiletten aanwezig.

Honden zijn vanwege het kwetsbare karakter van de flora en fauna op het landgoed helaas niet welkom, ook niet aangelijnd.

Consumeren van zelf meegenomen etenswaren is niet toegestaan op de horecaterrassen. Zelf meegenomen dranken zijn op het gehele terrein niet toegestaan i.v.m. controles op alcoholhoudende dranken. 

Het kasteel is bereikbaar met het openbaar vervoer. Plan vooraf je bezoek via https://9292.nl

Nee, de rondleidingen in het kasteel zijn niet inbegrepen. Voor meer informatie over de rondleidingen klik hier. De parken en tuinen om het kasteel zijn wel kosteloos te bezoeken. 

Het kasteel staat 24/7 onder videobewaking.

Mits het evenement niet is uitverkocht, verkopen wij ook entreetickets tijdens evenementdagen. 

Vragen over de tickets kunnen gesteld worden aan onze ticket partner! Je neemt contact met ze op via info@yourticketprovider.nl Zij kunnen je helpen met al je vragen over betalingen, opnieuw versturen en meer.

  • Het ticket geeft toegang tot Smaak van de Winter voor één persoon op de vermelde datum en het vermelde tijdsblok op het ticket.
  • Tickets worden bij binnenkomst geactiveerd.
  • Tickets zijn alleen scanbaar op het vermelde tijdsblok.
  • Een ticket is 1 maal te scannen. Hierna vervalt het ticket.
  • Het is niet mogelijk het ticket om te ruilen naar een andere datum.
  • Het ticket is niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket of anderszins inwisselbaar.
  • Het ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
  • Met het betreden van het park ga je akkoord met het huis reglement van Kasteel Duivenvoorde.
  • Het herroepingsrecht is niet van toepassing bij de aankoop van tickets.
  • Op verzoek dient het ticket te worden getoond.

Ja! Er is een ruime gratis, maar onbewaakte fietsenstalling op de parkeerplaats.


Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact met ons op