SPONSOR OF PARTNER WORDEN

Smaak van de Winter is de winteredie van het Italië Evenement. Onze evenementen worden op handen gedragen door loyale sponsors, die ons actief ondersteunen in de promotie van Italië in Nederland.

Onze sponsors

Onderaan de pagina ziet u onze sponsors en partners. De meesten zijn al vele jaren verbonden aan het Italië Evenement. We trekken samen op in het bekend maken van hun mooie Italiaanse producten en ons evenement. De samenwerking is divers, op maat, passend bij de ieders werkwijze, mogelijkheden en doelen.

Word sponsor of partner

Mooie Italiaanse merken bieden we de mogelijkheid om sponsor of partner te worden. Sponsorschappen zijn exclusief per productgroep. Dus dit kan alleen als er in uw productgroep een plek vrij is. U kunt sponsor of partner worden met of zonder stand, met een uitgebreid pakket aan relatiekaarten, een breed (social) mediapakket of met de mogelijkheid om een thema of hoofdactiviteit in te vullen.
Ook een sponsorschap op maat is bespreekbaar.

Meer weten over wat een samenwerking op kan leveren?

Neem contact op, wij vertellen er graag over en denken mee om een mooie samenwerking te maken die past bij uw doelstellingen.

SPONSOR OF PARTNER WORDEN